De tuinen van Bloei & Groei

De tuinen van Bloei & Groei zijn groene oases van rust. Hier wordt zij aan zij verse groenten, fruit, kleurige bloemen en geneeskrachtige kruiden gekweekt. De oogst zorgt niet alleen voor verrukkelijke verse en gezonde maaltijden, maar ook voor verbinding en community.

Venserpoldertuin
Onze Venserpolder tuin gaat binnenkort weer van start. Opladen met je handen in de aarde. Tuinier samen met andere vrouwen uit jouw buurt. Groene vingers zijn niet nodig, want je leert tuinieren van onze tuincoaches. Word onderdeel van onze community!⁠ Delen van 1 moestuin is mogelijk.⁠
Er zijn nog enkele plekken in onze Venserpoldertuin. Meer weten of aanmelden? Je bent welkom! Ga naar https://www.bloeiengroei.org/tuinieren of mail naar info@bloeiengroei.org Of kom op maandag 28 februari van 13-16:00 uur (op de Albert Camuslaan 36) naar onze tuin- en klusdag.

Gaasperdam
De healing garden in Gaasperdam is een groene oase om jouw eigen groenten, kruiden en bloemen te verbouwen. Deelneemster Judith: “Ik had geen groene vingers, maar in mijn tuin bloeide alles. Ik heb genoten van mijn tuin en mijn groenten. Ik heb heel veel geoogst en ik heb zelfs uitgedeeld.” We hebben een wachtlijst voor deze tuin.

Groei verder bij de Groei & Bloei academie

De Bloei & Groei academie leidt vrouwen op tot Assistent Tuincoach op. Je bouwt aan een betekenisvolle relatie met de natuur. Daarbij doe je skills, kennis en inspiratie op voor nieuwe mogelijkheden, professioneel en persoonlijk. Ook deze opleiding is in Amsterdam Zuidoost, waar veel kennis over planten, kruiden en (moes)tuinieren te vinden is. De opleiding is geschikt voor vrouwen – met of zonder groene vingers – die kennis, vaardigheden en inspiratie met groen willen opdoen en positieve verandering willen in/voor de buurt!

Meer weten? Kijk op https://www.bloeiengroei.org/bloei-groei-academie
Deel dit bericht op social media
Zuidoost&Meer

GRATIS
BEKIJK