Over ons & Contact

Zuidoost&Meer de krant van Zuidoost!

Zuidoost&Meer heeft een oplage van 40.000 exemplaren en verschijnt maandelijks bij alles huishouden in Amsterdam Zuidoost op de deurmat. Naast de huis-aan-huisverspreiding in Amsterdam Zuidoost is Zuidoost&Meer ook verkrijgbaar bij een dertigtal distributie punten.
Het doel van Zuidoost&Meer is inwoners van stadsdeel Zuidoost positief te informeren met lokaal nieuws, bestuurlijke informatie, wetenswaardigheden en evenementen als ook wijkgerichte en lokale adverteerders de mogelijkheid bieden buurtbewoners te bereiken. De redactie is onafhankelijk tenzij anders aangegeven.

In dit online tijdperk geldt de kracht van papier nog steeds. Uit het Nationaal Onderzoek Multimedia van 2019 blijkt dat 70 procent weleens een lokale krant leest en 81 procent meerdere exemplaren.
Bijna ieder nummer wordt door 56 procent van de inwoners gelezen. Uit dit onderzoek blijkt ook dat 59 procent van de inwoners interesse heeft in lokale onderwerpen en dat 70 procent de lokale krant als informatiebron gebruikt.
Daarbij let 70 procent op de aanbiedingen van winkeliers en 63 procent van de lezers leest driekwart van de hele krant of meer. Hij wordt dus uitgespit, inclusief de advertenties.

Uit lokale onderzoeken blijkt ook dat inwoners aangeven dat de lokale krant de belangrijkste informatiebron is om belangrijke lokale informatie te krijgen.

Met Zuidoost&Meer zitten we bovenop het nieuws dat inwoners graag lezen.

Zuidoost&Meer
Hullenbergweg 413 2.03
1101 CS Amsterdam

info@zuidoostenmeer.nl

Zuidoost&Meer is onderdeel van MediaReps
KVK Nummer: 59795662

    Zuidoost&Meer

    GRATIS
    BEKIJK