Zuidoost twee jump-in certificaten rijker!

Jump-in certficaat

Basisschool de Brink en OBS Bijlmerhorst ontvingen jump-in certificaten. Jump-in is een scholenprogramma dat kinderen aanmoedigt om gezonder te eten en om genoeg te bewegen. De scholen voldoen aan de acht doelen van het programma. Dus een goede reden voor een feestje!

Basisschool de Brink heeft woensdag 12 september op sportieve wijze het Jump-in certificaat in ontvangst genomen. Na een spectaculaire demonstratie freerunnen ontving de directeur Annemieke de Droog als eerste basisschool in Holendrecht het Jump-in certificaat uit handen van stadsdeelbestuurder Jakob Wedemeijer.

De directeur Bart Vervoort van basisschool Bijlmerhorst heeft 21 september 2018 een welverdiende Jump-in certificaat in ontvangst genomen. De uitreiking werd geopend met een Rope Skipping demonstratie waar alle kinderen, ouders en leerkrachten enthousiast aan meededen. Het certificaat werd vervolgens uitgereikt door de Rope Skipper Eric Herber. Alle scholen in Egoli hebben nu het Jump-in certificaat, daardoor is de brede school helemaal gezond!

 

Deel dit bericht op social media

Leave a Reply

Zuidoost&Meer

GRATIS
BEKIJK