Zuidoost is 7 ridders rijker!!

door; Drs. MA, Graziëlla Hunsel Rivero

Twee jaar geleden vonden Marian Dors en 5 andere collega’s van praktijkcollege De Dreef dat hun collega Jolanda Stockey meer dan bijzonder was. Zij kwamen op het idee haar aan te melden voor de jaarlijkse Koninklijke onderscheiding. Jolanda is het lintje meer dan waard, want ze is 24/ 7 beschikbaar voor een ieder!
Jolanda Stockey zet zich al jaren in voor de gezondheid van jongeren in Amsterdam-Zuidoost en is medeoprichter van de honk en softbalvereniging ‘Ban Topa Future Stars’. Deze vereniging biedt minder bedeelde jongeren naast sport ook naschoolse opvang en huiswerkbegeleiding.

Door toedoen van de Coronacrisis dit jaar geen plechtige ceremonie voor de genomineerden waar ze geheel opgetut naar toe konden gaan, maar een plechtig moment in hun eigen huis waar men een telefoontje kreeg van Burgermeester Halsema met het bericht dat zij vanaf dit jaar de trotse drager zijn van dit prachtige lintje.

Naast Jolanda Stockey heeft Zuidoost er dit jaar 6 nieuwe lintjesdragers bij, want ook Gert-Jan Zant, directeur van de Stichting Vogel-en Zoogdierenopvang ‘ De Toevlucht’, Sandra Chedi van Stichting Bijlmer Bomentuin, Jos de Boer-Smit [ vrijwilliger], Jaap en Mérea Koolstra van de Protestantse Gemeente ZO en Wilfred Gilds van toneelvereniging Angalampoe hebben een lintje ontvangen voor het goede werk dat zij al jaren doen.

Bijlmer&Meer feliciteert jullie met deze onderscheiding.

Deel dit bericht op social media
Zuidoost&Meer

GRATIS
BEKIJK