Zuidoost eert bokskampioenen

Passend binnen de rijke bokshistorie heeft Zuidoost er weer een aantal bokskampioenen bij. Het gaat om Jimmy Livinus, John Wasir en Keona Sam-Sing. Stadsdeelbestuurder Raoul White hen in het zonnetje. Dat deed hij tijdens de sportnetwerkborrel.

Raoul White was ontzettend trots op het trio kampioenen. “Zuidoost is trots op jullie. Ik hoor het om me heen. Met jullie prestaties zijn jullie een mooi voorbeeld voor anderen.
Jullie laten zien dat je met talent en vooral toewijding ver kunt komen. En dat onder de bezielende leiding van bevlogen trainers als Raymond Joval.”

Stuk voor stuk Nederlands kampioen
Stuk voor stuk zijn het jonge kampioenen die Nederlandse titels haalde in de B klasse boksen of in het kickboksen. Kickbokser Jimmy Livinus (27) traint bij Sityodtong Muay Thay Kickboksen in Holendrecht. Daarnaast werkt hij met jongeren die wegens omstandigheden niet altijd het vermogen hebben om deel te nemen aan de maatschappij. John Wasir (19) bokst en traint bij ABC boksen in Holendrecht. In het nieuwe schooljaar start hij op het ROC van Amsterdam. Daar traint ook Keona Sam-Sing (20). Zij werd al in december 2021 kampioen, maar kon helaas wegens corona niet worden gehuldigd. Naast het boksen zit Keona nog op school en haar doel is kampioen worden van Nederland.

Informele wijze
De sportnetwerkborrel is vooral bedoeld voor winkeliers, sportorganisaties, maatschappelijke organisaties, kunst- en cultuur aanbieders en sportmedewerkers van Gemeente Amsterdam.
Het doel is om op een informele wijze bij te praten met bekenden en nieuwe mensen te leren kennen onder genot van een mocktail en gezonde hapjes. De organisatie is in handen van de stichting IamJong, in samenwerking met het Sportloket Zuidoost.
Van de partij waren ook de bokstrainers Raymond Joval, Marlon Wong-A-Son, Maikel Deekman en Paul Pengel.

Deel dit bericht op social media
Zuidoost&Meer

GRATIS
BEKIJK