ZOGrace Records! presents de ZOJazz Lounge

De ZOJazz Lounge is een maandelijks terugkerende avond in de foyer van het Bijlmer Parktheater waar de charismatische host Graziëlla Hunsel Rivero het publiek trakteert op een muzikale jazzsensatie. Samen met haar ZOJazz Lounge band en verrassende gastvocalisten zullen verschillende jazziconen en thema’s de leidraad vormen van dit avondvullende jazzevent. Op 22 februari gaan de deuren van de ZOJazz Lounge weer open op deze nieuwe locatie!

Vrijdag 22 februari –  Jazz Meets Soul In De Zojazz Lounge
De ZOJazz Lounge artiesten van deze editie zijn all-round singers John Oldenstam, bekend van “A pokutori fu Iko” en “A tribute to Marvin Gaye” en Carolina Mout, bekend van Club Carolina, die worden begeleid door Graziëlla Hunsel Rivero & de ZOJazz Lounge band bestaande uit Pieter van Santen (keys), Ruud Baron (bas), Jai- Jai Vos (drums) en Wim Ninaber (sax).

Voorafgaande aan de show kunnen de gasten genieten van het ZOJazz Lounge menu dat elke maand bestaat uit gevarieerde en heerlijke maaltijden. Kaartjes voor de ZOJazz Lounge kunnen worden gekocht op de website van Eventbrite.

Overige data ZOJazz Lounge 2019
Kom en geniet op de onderstaande data van de ZOJazz Lounge in het Bijlmer Parktheater:
29 maart, 26 april, 31 mei en 28 juni.

DE ZOJazz Lounge |  Jazz meets Soul | 22 februari 2019
Locatie: Bijlmer Parktheater
Adres: Anton de Komplein 240
Deur open: 18:30 | Dinner & drinks: 18:30 – 20:00
Show: 20:00 – 23:00

More info
Facebook: www.facebook.com/ZOJazzLoungeByZOGraceRecords
Twitter: @ZojazzNoLimit

Deel dit bericht op social media

Leave a Reply

Zuidoost&Meer

GRATIS
BEKIJK