ZO zingen wij: Een informatieve sing a long middag voor senioren

ZO zingen wij

Dit jaar gaat Bijlmer pionier, zangeres Anne-Marie Hunsel, met het project ZO zingen wij ‘herinneringen maken blij’ langs verschillende wooncomplexen om alle senioren terug te brengen naar de tijden dat zij nog in de bloei van hun leven stonden door middel van muziek.

Anne-Marie Hunsel brengt samen met haar trio, Satish Doekhie (keyboard), Derrick De Getrouwe (bass) en Marius Tjon (drums) een mooi gevarieerd meezingprogramma om de bewoners een enerverende en onvergetelijke middag te bezorgen. ZO zingen wij is al succesvol op bezoek geweest bij het Roland Harriette Holst, Koornhorst en de Venser.

ZO zingen wij “herinneringen maken blij” XXL
Op vrijdag 11 oktober presenteren ZOGrace Records en de gemeente Amsterdam de XXL editie van ‘ZO zingen wij’ in wooncomplex De Drecht. Er zal naast het muzikale programma informatie gegeven worden over de basisvoorzieningen voor senioren, mantelzorg, welzijn op recept en een fotoproject  van museum Foam en de OSB genaamd “Blik op Bijlmer” voor senioren en tieners. Daarnaast is er een feel goodmarkt waar de senioren een experience wordt aangeboden, door ondernemers uit Zuidoost, waar ze blij van worden. Wilt u erbij zijn op 11 oktober of als ondernemer een feel good experience weggeven? Meld u dan aan door een mail te sturen naar Zogracerecords@gmail.com.

Kijk voor meer informatie over ZO zingen wij ‘herinnerigen maken blij’ op www.facebook.com/ZOzingenwij.

Deel dit bericht op social media

Leave a Reply

Zuidoost&Meer

GRATIS
BEKIJK