Gratis cursussen voor mantelzorgers

Mantelzorgers

Zorgt u voor een naaste die chronisch ziek, verslaafd of dement is? Dan kunt u gratis deelnemen aan cursussen waarin u kunt leren de zorg zo te regelen dat u meer energie overhoudt. De cursussen worden mogelijk gemaakt door Gemeente Amsterdam en georganiseerd door Markant, centrum voor mantelzorg. Mantelzorgers uit alle stadsdelen zijn welkom.

Cursus ‘De Zorg de Baas’
Voor alle mantelzorgers. In vijf wekelijkse bijeenkomsten leert u om beter om te gaan met uw situatie. Onderwerpen in de cursus: gevoelens (h)erkennen, stress en ontspanning, grenzen stellen, communicatie en assertiviteit, hoe krijg en houd je de regie en hulp en steun vragen. De cursus start 1 november van 13.00 – 16.00 uur in NoLimit, Geldershoofd 80, Amsterdam Zuidoost. Kijk voor meer informatie op www.markant.org.

Eéndaagse training ‘Werk en mantelzorg combineren’
Voor werkende mantelzorgers. Onderwerpen in de training: Wat bespreek je met je collega’s en je leidinggevende? Hoe krijg en houd je de regie? Hoe zorg je voor meer energie? Grenzen stellen, hoe ga je ermee om? De training is op 1 november van 9.30 – 16.30 uur incl. lunch in Buurtboerderij Ons Genoegen, Spaarndammerdijk 319, Amsterdam. Kijk voor meer informatie op www.markant.org.

Aanmelden
Aanmelden voor de cursus en training kan bij Markant via 020 – 886 88 00 of mail naar info@markant.org.

Deel dit bericht op social media

Leave a Reply

Zuidoost&Meer

GRATIS
BEKIJK