ArenaFysio: ‘‘Movement as Medicine.’’

ArenaFysio

ArenaFysio is een nieuwe fysiotherapiepraktijk voor gespecialiseerde fysiotherapie, high-end sportrevalidatie, sport performance training en gezondheid en leefstijl coaching. De praktijk bestaat uit vier fysiotherapeuten, die als motto hebben ‘Movement as Medicine’. Bewegen en sporten is gezond, en ArenaFysio wilt dit voor iedereen toegankelijk maken, jong en oud, topsporter of niet.

Daarom hebben zij zich gespecialiseerd in sportblessures en sportrevalidatie; orthopedische revalidatie na een operatie, zoals meniscus- kruisband- enkel- en heupoperaties; artrose klachten; rug- en nekklachten; ook bieden zij sportmassages, personal training en gecombineerde leefstijl coaching aan.

Er wonen veel mensen in Zuidoost die de weg naar goede ‘sport medische zorg’ nog niet even goed kennen. ArenaFysio wilt dit voor iedereen toegankelijk maken en onderscheid zich met andere fysiotherapiepraktijken, door hun actieve aanpak, samenwerking met zowel gemeente als sportclubs en andere betrokkenen uit Zuidoost.

Zo wordt er al samengewerkt met huisartsen en met orthopedische klinieken zoals de Xpert-Orthopedie (Amsterdam Zuidoost), Annatommie MC (Amstelveen) en het UMC – Amsterdam – AMC. Door deze samenwerkingsverbanden wordt de zorg voor de mensen uit Zuidoost beter.

De praktijk is gevestigd aan de Hogehilweg 20, in Pand Bullewijck. Neem voor meer informatie contact op met Markus Warnars van ArenaFysio via markus@arenagym.nl of 06 45760348.

 

Deel dit bericht op social media

Leave a Reply

Zuidoost&Meer

GRATIS
BEKIJK