Woonwinkel Bijlmerplein 724 is vanaf nu elke donderdag open!

De Woonwinkel is dé plek waar je in Zuidoost terecht kunt om alle informatie op te halen over het kopen van een woning. Elke donderdag tussen 14.00 en 18.00 uur kun je langskomen aan het Bijlmerplein 724. Hier kan je gratis al jouw vragen stellen over het kopen van een woning.
‘Het doel van de woonwinkel – een een initiatief van Sparks Production en Prospect Eleven – is dat we informatie over het koopproces van een woning toegankelijk maken voor iedereen in Amsterdam Zuidoost.’

Eerste aanspreekpunt
Eerste aanspreekpunt is onze hostess uit Zuidoost, Cherrelle, die alle vragen voor je kan beantwoorden of ze voor je kan onderzoeken. Ook zitten er om de week hypotheekadviseurs van Rabobank en ABN AMRO in de Woonwinkel voor al je vragen over het kopen van een woning.

Daarnaast is er ook een Koopklaartraject. Een vijfdelige basiscursus waar je alles te weten komt over het kopen van een woning. Professionals en ervaringsdeskundigen delen hun kennis en informatie en gaan in op alle vragen.

Officiële opening
Op 2 juni is de officiële opening van de Woonwinkel en vindt vanaf 19:00 uur sessie twee plaats van het Koopklaartraject. Programmadirecteur Saundra Williams is blij dat Masterplan Zuidoost op deze manier bijdraagt aan initiatieven als deze, zodat jongeren in Zuidoost meer kansen krijgen.

Meer weten over het kopen van een woning?

Aanmelden via: Bit.ly/koopklaar

Deel dit bericht op social media
Zuidoost&Meer

GRATIS
BEKIJK