Ga jij de wandeluitdaging aan?

Wandeluitdaging

Kom uit je luie stoel en voel je kampioen na 20 weken wandelen op je eigen niveau. De wandelaanbieders in Amsterdam Zuidoost staan bij deze wandeluitdaging voor je klaar!

Iedereen kan meedoen aan de Nationale Diabetes Challenge, of je nu wel of geen diabetes hebt. Zoek je wandelmaatjes en begeleiding in je weg naar meer energie? Meld je dan aan voor dit laagdrempelige programma. Het maakt niet uit welk niveau je hebt.

Wat houdt het programma in?
Ongeveer 20 weken met elkaar op pad. Samen 1x per week wandelen en samen ervoor zorgen dat je plezier in bewegen krijgt. Na 20 weken mag je meedoen aan de wandelvierdaagse van Amsterdam in stadsdeel Zuidoost op 25, 26, 27 en 28 september 2018 en doe je mee aan het afsluitende evenement in het Olympisch stadion op 29 september 2018.

Wat krijg je?
20 gezellige trainingen met adviezen, plezier in wandelen, goed humeur, nieuwe (wandel)vrienden, betere conditie, meer gezondheid, een wandel T-shirt van de Nationale Diabetes Challenge, deelname aan de wandelvierdaagse van Amsterdam in Amsterdam Zuidoost en deelname aan het nationale eindevenement in het Olympisch Stadion in Amsterdam!

Wanneer start het programma en wat kost het?
De wandelactiviteiten starten in de eerste week van mei. Later instromen is ook mogelijk. Deelnemen kost 25 euro (dat is inclusief het eindevenement in het Olympisch Stadion à 5 euro). Heb je een stadspas met groene stip? Dan betaal je alleen 5 euro voor deelname aan het eindevenement en zijn de trainingen en het T-shirt gratis.

Meedoen?
Ga naar www.nationalediabeteschallenge.nl en kies een locatie in Amsterdam Zuidoost. Eerst even uitproberen of meer informatie ontvangen? Stuur dan een mail naar ndc-zuidoost@wandel.amsterdam. Ben jij zorgprofessional of wandelaanbieder en wil je ook meedoen om mensen in beweging te krijgen? Stuur dan een e-mail naar ndc-zuidoost@wandel.amsterdam met je gegevens.

Deel dit bericht op social media

Leave a Reply

Zuidoost&Meer

GRATIS
BEKIJK