Voordat je het weet, staat het nieuwe schooljaar weer voor de deur

Wil jij jouw kind goed voorbereiden op de overstap naar de middelbare school? Wil je dat jouw kind leert lastige situaties op de middelbare school goed op te lossen? En ondertussen een leuke zomervakantie beleeft met verschillende workshops zoals BMX, fotografie en koken?

Meld je kind dan aan voor Life Skills Academy!

Life Skills Academy is een trainingsprogramma van drie weken voor leerlingen uit groep 8, woonachtig in Amsterdam Zuidoost. Het programma start in de zomervakantie van maandag 18 julli tot donderdag 4 augustus 2022. Op vrijdag zijn de kinderen vrij.

Opbouw trainingen
• De trainingen bestaan uit de volgende thema’s:
• Wie ben ik? Wat kan ik? en Wat wil ik?
• Hoe ga ik om met teleurstellingen?
• Hoe ga ik om met mijn eigen boosheid?
• Hoe geef ik mijn grens aan?
• Hoe reageer ik op kritiek?
• Hoe ga ik om met groepsdruk?
• Hoe maak ik een goede keuze?

Locatie
Life Skills Academy vindt plaats op basisschool Achtsprong, Huntum 14, 1102 JA Amsterdam.

www.ppozo.nl/lifeskillsacademy/

Deel dit bericht op social media
Zuidoost&Meer

GRATIS
BEKIJK