Vereniging Gein3Dorp zoekt nieuwe leden

AMSTERDAM ZUIDOOST – Het bestuur treedt af en is niet herkiesbaar. Dat betekent dat er nieuwe bestuursleden nodig zijn. Tevens stoppen een aantal redactieleden van het verenigingsblad ‘De Gein3dorper’ met hun werkzaamheden. GeinDrieDorp kan daarom goed nieuwe redactieleden gebruiken om de Gein3dorper te laten voortbestaan.


Er zijn minimaal drie en maximaal zes nieuwe bestuursleden nodig. Ook kan de vereniging actieve leden gebruiken die de ogen en oren van de vereniging willen zijn. Bent u begaan met het wel en wee van uw wijk en wilt u meedenken? Kom dan op 18 oktober naar de vergadering. Iedereen is welkom, maar enkel leden hebben stemrecht. Bent u nog geen lid? Dan is dit een goede reden om alsnog lid te worden. De vereniging moet weer een bruisende vereniging worden en dat kan alleen met uw steun.

 

Algemene vergadering van de Vereniging GeinDrieDorp

Datum: 18 oktober 2017

Plaats: openbare basisschool Gein 3

Adres : Cornelis Aarnoutsstraat 80 in Gein 3

Aanvang: 20:00 uur, school open om 19:45 uur

 

Tijdens de vergadering kunt u zich kandidaat stellen voor een bestuursfunctie, aanmelden als lid van de vereniging (minimaal € 5,00 per jaar) of aanmelden als redactielid van het verenigingsblad de Gein3dorper. Voor meer info kunt u contact opnemen met Astrid Roijen:  astrid.roijen17@outlook.com

 

Foto: Gein3Dorp

Deel dit bericht op social media

Leave a Reply

Zuidoost&Meer

GRATIS
BEKIJK