Twee nachten werkzaamheden en afsluitingen op A9 Gaasperdammerweg

In de nachten van 11 oktober op 12 oktober en van 12 oktober op 13 oktober voert Rijkswaterstaat onderhoudswerkzaamheden uit op de A9 Gaasperdammerweg, tussen knooppunt Diemen en knooppunt Holendrecht. Voor deze werkzaamheden sluiten we steeds één kant van de A9 Gaasperdammerweg af. De extra reistijd is ongeveer 10 minuten.

Afsluitingen
Van donderdag 11 oktober 22.00 uur tot vrijdag 12 oktober 06.00 uur werkt Rijkswaterstaat aan de noordelijke rijbaan van de Gaasperdammerweg. De A9 richting A2/A9 Utrecht/Schiphol/Amstelveen is afgesloten van knooppunt Diemen tot en met knooppunt Holendrecht, inclusief de op- en afritten. Het verkeer wordt omgeleid via A1/A10-Oost/A2. De oprit S111 Muntbergweg richting de A2 Amsterdam en Utrecht is ook afgesloten voor het verkeer.

Van vrijdag 12 oktober 22.00 uur tot zaterdag 13 oktober 08.00 uur werkt Rijkswaterstaat aan de zuidelijke rijbaan. De A9 richting A1 Diemen is afgesloten van knooppunt Holendrecht tot en met knooppunt Diemen, inclusief alle op- en afritten. Het verkeer wordt omgeleid via de A2/A10-Oost/A1.

Werkzaamheden
Rijkswaterstaat werkt onder meer aan het asfalt, de verlichting en maaien de bermen. Bij de Brug over de Gaasp en in knooppunt Holendrecht herstellen we een deel van de vangrails. De werkzaamheden kunnen geluidshinder geven.

Meer informatie
Heeft u aanvullende vragen over deze werkzaamheden? Bel dan met 0800-8002 of kijk op www.vananaarbeter.nl.

Deel dit bericht op social media

Leave a Reply

Zuidoost&Meer

GRATIS
BEKIJK