Ondernemer van de maand: Arno Bottse

Wie ben je en waar kom je vandaan?
Mijn naam is Arno Bottse, ik ben in 1991 geboren te Paramaribo en in mijn tweede levensjaar met mijn moeder en twee oudere zussen naar Nederland verhuist.

Wat zijn je hobby’s/interesses?
Ik houd van voetbal, fitness en ondernemen.

Waarom ben je ondernemer geworden?
Het begint vaak bij een bepaalde visie die je wilt vormgeven. Ik kon mij nooit helemaal vinden in de visie of het product van mijn werkgevers. Ik merkte op dat ik al snel mijn eigen creatieve visie ging vormen, in hoe ik de mensen om mijn heen graag wilde helpen.

Hoe heet je bedrijf?
SPC Amsterdam

Wat doet jouw bedrijf?
Mijn bedrijf richt zich op het stimuleren van een gezonde leefstijl. Dit pakken we op drie domeinen en vanuit drie disciplines aan: fysiotherapie, personal training en diëtetiek (voedingsbegeleiding).

Hoe bent je in dit vak begonnen?
Het viel mij op dat ik twee dingen echt heel leuk vond. Anatomie (kennis over het menselijk lichaam) en met mensen in contact zijn. Op een gegeven moment is het dan mijns inziens vanzelfsprekend dat je je kennis gaat gebruiken om de mensen om je heen te helpen.

Wie zijn jouw klanten?
Mijn klanten zijn mensen die van zichzelf houden en de mensen die zichzelf een gezond en fit lichaam gunnen, maar die om fysieke of mentale redenen hulp bij nodig hebben/willen.

Waarom kiezen klanten voor jouw bedrijf?
Omdat wij onze klanten voorop stellen. We leveren de nodige aandacht, tijd en begeleiding aan onze klanten. Dit in tegenstelling met low budget sportscholen.

Hoe zou je jezelf willen omschrijven als ondernemer?
Gepassioneerd en ambitieus.

Waarom juist in Zuidoost ondernemen?
Zuidoost is mijn tuin. Hier ben ik grotendeels opgegroeid, dus hier heb ik mijn wortels. Voor zuidoost heb ik ALTIJD een tuintje in mijn hart. Het valt mij ook op dat wanneer ik over ‘Zuidoostenaren’ praat, ik het heb over ‘mijn’ mensen.

Wat of wie heeft de meeste indruk gemaakt in je carrière?
Dit gebeurt dagelijks wanneer ik zie ‘hoeveel mensen bereiken met onze hulp’ en ‘hoe dankbaar ze daarvoor zijn’. Dat geeft mij de meeste voldoening.

Hoe laad je zichzelf weer op?
Slapen haha, slaap geeft mijn energie!

Wat is de belangrijkste ondernemer les die je zou willen delen?
Hoge pieken, kennen hele diepe dalen. Wees niet bang om te falen, want als je na elke val weer opstaat, dan is het slechts een les geweest.

Wat is uw favoriete quote? Van wie is de quote?
‘’Iedereen die niet 100% gaat voor wat hij of zij wilt bereiken, die wilt het niet graag genoeg!’’ Dit is een Quote die ik zelf heb bedacht en ook graag gebruik.

Wat zijn je verdere ambities?
Ik ben dankbaar voor wat ik nu heb bereikt. Ik ga zoveel mogelijk mensen helpen en ik zie wel waar mijn schip strand. Maar zolang ik niet strand, vaar ik met volle kracht vooruit!

 

Arno Bottse

Deel dit bericht op social media

Leave a Reply

Zuidoost&Meer

GRATIS
BEKIJK