Swazoom steekt u een hart onder de riem

Swazoom

Swazoom, de organisatie voor welzijn en kinderopvang in Amsterdam Zuidoost, wil bij deze de gelegenheid nemen om u een hart onder de riem te steken tijdens deze moeilijke en onrustige tijden.

U mag weten dat in verband met het corona-virus Swazoom er alles aan zal doen om op een veilige en verantwoorde manier onze taken uit te voeren. Wij zullen de mensen in Zuidoost een helpende hand bieden. Dit doen wij in nauwe samenwerking met het onderwijs en andere partners.

Binnen Swazoom Kinderopvang is een snelle inventarisatie gemaakt van kinderen met ouders in de vitale beroepsgroepen. Deze kinderen zijn onder gebracht op een centraal gelegen locatie met een aantal pedagogisch medewerkers. Zij zullen voor deze kinderen een leuk programma verzorgen terwijl hun ouders een steentje bijdragen aan de samenleving. Ter beeldvorming: voor ouders en kinderen thuis, zullen de ouderconsulenten van Swazoom de komende weken activiteiten filmen en online zetten.

Vanuit Swazoom Welzijn willen we kenbaar maken dat wij klaarstaan voor al onze bewoners in de wijk die hulp, advies of ondersteuning nodig hebben. Bij alles wat wij doen zullen wij rekening houden met het besmettingsgevaar door ons strikt te houden aan de voorzorgsmaatregelen en adviezen vanuit de overheid.

Zoals reeds bekend is zijn alle buurthuizen gesloten in verband met deze crisis. Naar aanleiding hiervan zullen wij online activiteiten aanbieden voor kinderen, jongeren en volwassenen. Deze activiteiten zijn te volgen op onze Facebook, Instagram en overige sociale media kanalen.

Om Swazoom in deze moeilijke tijden te kunnen bereiken, ziet u een overzicht van de mogelijkheden die wij aanbieden voor hulp en advies, als ook activiteiten:

  • Hulplijn bellen of whatsappen via het nummer 0623796367;
  • Boodschappen en/of pakketten leveren aan kinderen/jongeren, gezin en ouderen, die het nodig hebben. Bellen of whatsappen via het nummer 0623796367 of contact opnemen met de jongerenwerkers uit de wijk;
  • Online activiteiten voor ouders en kinderen (0-12 jaar), jongeren, meiden en volwassenen. Denk hierbij aan Youtube filmpjes met activiteiten, tips en tricks, verhalen, foto’s, livestreams en podcasts op Facebook en Instagram.
    Website: www.swazoom.nl, Youtube: Swazoom Welzijn, Facebook: Swazoom Welzijn en Instagram: Swazoom Welzijn

Swazoom staat voor jullie klaar! Be safe!

Deel dit bericht op social media

Leave a Reply

Zuidoost&Meer

GRATIS
BEKIJK