Sportcentrum Pleizier helpt uw immuunsysteem te versterken!

In tijden van corona is het maar al te duidelijk dat een goede gezondheid het belangrijkste onderdeel is voor het welzijn van de mens. Zo is duidelijk geworden dat de gevolgen van corona bij mensen met overgewicht en diabetes significant groter zijn.

Bij Sportcentrum Pleizier wordt er al jaren gewerkt aan een welzijnscentrum. Naast sport is er in het centrum een praktijk fysiotherapie en een diëtist gevestigd en door de samenwerking tussen de drie onderdelen wordt getracht het complete aanbod voor gezondheid te kunnen bieden.
Wist u dat sport ook het immuunsysteem kan versterken? Sterke spieren. Sterk immuunsysteem. Met zijn unieke intensiteit en progressie is het Immunity Boost trainingsprogramma ontworpen om zogenaamde myokines vrij te laten. Tegelijkertijd voorkomt het dat je je lichaam overbelast, wat het risico op infectie zou kunnen vergroten. Myokines beschermen je tegen ziektes en hebben ontstekingsremmende eigenschappen. Dit betekent dat sterke spieren niet alleen meer kracht geven, maar ook het immuunsysteem versterken en je algehele gezondheid verbeteren.

Nu in coronatijd worden er natuurlijk wel wat aanpassingen gevraagd van de sporters van Sportcentrum Pleizier. Binnen het pand wordt u door middel van looplijnen en plexiglas beschermd. Door continuerende ventilatie die ruimschoots aan de maatstaven van het RIVM voldoen wordt de kans op besmetting zo klein mogelijk. U reserveert uw plek voorafgaande aan uw sportmoment, zodat het nooit te druk is in het centrum.
Voorafgaande aan uw training wordt u gevraagd naar uw gezondheid en wordt uw temperatuur gemeten door middel van een hitte camera. Daarnaast kunt u, bij uw eGym training, gebruik maken van wegwerp handschoenen.

Wilt u sterk staan tegen corona? Loop dan gerust eens langs bij Sportcentrum Pleizier aan het Wisseloordplein in Gein of maak een afspraak voor een proeftraining, waarbij u, onder begeleiding van een trainer, kennis maakt met alle facetten van het centrum.

Deel dit bericht op social media
Zuidoost&Meer

GRATIS
BEKIJK