Peuter- en dreumesgym in Holendrecht

Holendrecht

Gymnastiekvereniging FDO biedt gymnastiekles aan in Zuidoost voor meisjes en jongens, verzorgt conditietraining aan 50-plussers en sinds enkele jaren geven ze ook les aan de allerkleinsten.

Komt u ook een keer op een zaterdag om 10:00 uur in de gymnastiekzaal aan de Mijehof 300 kijken met uw kind in de leeftijd van 0 tot 4 jaar? In deze les voor ouder en kind samen kunnen kinderen kruipen, klimmen, gooien, springen, balanceren, dansen op muziek, andere kinderen ontmoeten en spelletjes spelen. We bieden elke keer weer een andere uitdagende omgeving met aan het begin, midden en eind een gemeenschappelijk gedeelte. Uw kind mag zelf bepalen wat het leuk vindt om te doen en waar het aan mee wil doen.

Wist u dat bewegen op deze leeftijd niet alleen belangrijk is voor de lichamelijke ontwikkeling van uw kind, maar ook voor de totale ontwikkeling, zoals taal, sociale vaardigheden, ruimtelijk inzicht en persoonlijkheid? Daarom vindt eigenlijk ieder kind het leuk om te bewegen, het is een natuurlijke behoefte. Gymnastiekvereniging FDO ziet elk kind een enorme ontwikkeling doormaken in de lessen, ieder op zijn of haar eigen manier.

De eerste les is altijd gratis. Tijdens schoolvakanties is er geen les. Kijk voor meer informatie op www.gvfdo.nl

Deel dit bericht op social media

Leave a Reply

Zuidoost&Meer

GRATIS
BEKIJK