Bijlmer van Irving Brown

Irving Brown

Gezinssituatie: Ik woon samen met mijn vriendin en onze 3 kinderen. We hebben twee zonen, een van 14 en een 8 jaar, en een dochter van 11 jaar.
Hobby’s: Mijn hobby’s zijn voetbal en poker.

Waarmee verdiende je je eerste geld?
Mijn eerste centen verdiende ik heel lang geleden met een krantenwijk. Ik vond het helemaal niks, dus heb het niet echt lang volgehouden, maar daarmee verdiende ik wel mijn eerste geld!

Wie zou je weleens willen ontmoeten?
Oud-president Barack Obama. Ik zou wel eens van hem willen horen wat hem gemotiveerd heeft om te komen waar hij is en wat hem op ‘zijn’ pad heeft gehouden along the way.

Waarvoor kunnen ze je ’s nachts wakker maken?
Er zijn een heleboel lekkere en leuken dingen, maar mij kan je ’s nachts beter lekker laten doorslapen hahahaha 😉

Beste boek of film?
Beste film… dat zijn er een hoop, maar dan kies ik toch voor ‘Unusual suspect’ met Kevin Spacey.

Wat wil je nog doen voor je dood?
Genieten van het leven, mijn kinderen (en kleinkinderen) zien opgroeien, een wereldreis maken en nog heel veel andere leuke dingen!

Wat is je levensmotto?
Always give it your best!

Wat is de mooiste plek in Zuidoost?
Het Nelson Mandela Park, waar eenieder bij elkaar kan komen en kan genieten van wat het park te bieden heeft. Het park zelf, Atletiek bij AV Feniks, voetbal bij Zuidoost United, het Bijlmerpark Theater en natuurlijk de evenementen zoals het Kwaku festival.

Wat zou je veranderen als je de baas was Amsterdam Zuidoost?
Hmmm moeilijke vraag. Ik vind wel dat er wat gedaan mag worden aan het winkelaanbod in ons hoofdwinkelcentrum “de Amsterdamse poort”, want dat stelt steeds minder voor. Als hoofdwinkelcentrum van Zuidoost mag dat wel verbeterd worden.

Mooiste herinnering aan Zuidoost?
Ik heb veel mooie herinneringen aan Zuidoost, ook omdat ik er al heel lang woon. Maar het eerste wat bij mij opkomt is mijn voetbaltijd bij SV Bijlmer. De club bestaat helaas niet meer, maar daar heb ik een hele gezellige, mooie en leerzame tijd meegemaakt.

Omschrijf jouw Amsterdam Zuidoost in 3 woorden.
Gezelligheid, multicultureel en onbegrepen.

Wat vind je van Bijlmer&Meer?
Ik vind het heel goed dat nu ook eens geschreven wordt over de positieve kanten van Zuidoost. In de andere kranten komt Zuidoost vaak alleen negatief naar buiten, terwijl er zoveel positief aan Zuidoost is!

 

Deel dit bericht op social media

Leave a Reply

Zuidoost&Meer

GRATIS
BEKIJK