Op de Uitmarkt: urban programmering uit de Bims

Uitmarkt

Van vrijdag 24 t/m zondag 26 augustus vindt de 41ste editie van de Uitmarkt plaats rond het Oosterdok en op het Marineterrein Amsterdam. Op meer dan 25 podia en een uitgebreide informatiemarkt presenteren de deelnemende culturele organisaties en gezelschappen een selectie uit het nieuwe landelijke culturele seizoen: met muziek, dans, literatuur, toneel, cabaret, tentoonstellingen en lezingen.

Op 25 november 2018 is het precies 50 jaar geleden dat de eerste bewoners in de Bijlmer de sleutel van hun nieuwe huis kregen. Amsterdam viert dit jubileum, onder ander met het unieke 50 jaar Bijlmer podium tijdens de Uitmarkt. Dit podium heeft een geheel eigen, urban programmering met topoptreden van de positieve rapper Jay-Way, de populaire  zangeres Giefa Sparkle, en vele anderen. Ook zijn er speciale edities van Bijlmer Got Talent en het populaire Voetjes Van De Vloer, trek je dansschoenen maar uit de kast!

Bekijk nu vast de exclusieve preview waarin programmamaker Noukhey Forster een tipje van de sluier oplicht: video. Kom jij genieten van unieke dans-zang, spoken word- en rapoptredens uit Amsterdam Zuidoost? Kijk voor meer informatie op www.uitmarkt.nl.

Deel dit bericht op social media

Leave a Reply

Zuidoost&Meer

GRATIS
BEKIJK