Buurtconcert Grachtenfestival in Nellestijn

Grachtenfestival

Van 10 tot en met 19 augustus vindt de 21ste editie van het Grachtenfestival plaats, een jaarlijks terugkerend festival met concerten van jong toptalent op vele locaties in Amsterdam.

Deze zomer komt het Grachtenfestival voor het eerst naar de wijk Nellestein met een buurtconcert van EVA Vocaal & Mosa Brass. Deze enthousiaste en charismatische groep musici bestaat uit zes zangeressen en vijf koperblazers. Zij nemen hun publiek mee op reis door 500 jaar muziekgeschiedenis. Hun inspiratiebron is de Eerste Wereldoorlog, 1918-2018: het einde van die oorlog is 100 jaar geleden. Waar leeft er meer emotie dan rondom een strijd? Angst, verdriet, wanhoop en afscheid, maar ook trots, hoop, kracht en liefde passeren de revue.

De Initiatiefgroep Voorzieningen Nellestein deed een aanvraag voor dit concert in het kader van haar thema van dit jaar. Dit thema is Buren. Buren uit Nellestein en uit andere delen van Zuidoost zijn dan ook van harte welkom bij dit bijzondere openluchtconcert aan de Gaasperplas.

Algemene informatie
Datum: Zondag 19 augustus
Tijd: 16.00 tot 17.00 uur
Locatie: Meibergpad (De locatie ligt op enkele minuten loopafstand van metrostation Gaasperplas.)
Toegang: gratis

Bij regen wordt voor het concert uitgeweken naar de aula van de Openbare Basisschool Nellestein, Leksmondplein 31.

Deel dit bericht op social media

Leave a Reply

Zuidoost&Meer

GRATIS
BEKIJK