Nog meer sporten op Playground Reigersbos

Een multicourt, pannaveld, 3×3 basketbal, een urban dance ground en nog veel meer. De Krajicek Playground Reigersbos bij het Ir. Lely Lyceum wordt op dit moment opgeknapt en krijgt veel nieuwe sportmogelijkheden. Het wordt een plein vol sportieve ontmoetingsplekken voor jong en oud. Naar verwachting is de opknapbeurt begin mei klaar.

Het ontwerp voor de vernieuwde Playground is samen met de jongeren van de school gemaakt. Ook de sportverenigingen die gebruik maken van de Playground hebben meegedacht.

Wat gaan er gebeuren?
Er komt een nieuw multisportveld voor voetbal, 3×3 basketbal en een sprintbaan. Daarnaast plaatsen komt er een kleurrijk pannaveld voor 1 tegen 1 voetbal. Op de nieuwe urban dance ground, een zwart/wit geblokte dansvloer, kunnen dansers hun moves oefenen. Via de DJ post die ernaast staat, kun je de muziek op je telefoon versterkt afspelen.

Ook aan denksporters is gedacht met een dam- en schaakbord op de nieuwe picknicktafels. Bij het nieuwe stangenpark kunnen verschillende calisthenics oefeningen worden gedaan. Freerunners kunnen over de toestellen daarnaast springen. Het tennisveld kan straks ook als basketveld worden gebruikt.

Bereikbaarheid tijdens de werkzaamheden

De verschillende sportplekken op de Playground zijn tijdens de werkzaamheden met hekken afgesloten. De school en de gymzaal blijven wel gewoon bereikbaar. Zodra het weer veilig is om er te sporten, spelen of ontmoeten, worden de hekken weggehaald. Begin mei zijn alle werkzaamheden klaar en kan er weer gesport en gespeeld worden op het hele plein. In juni wordt de Krajicek Playground officieel geopend.

Deel dit bericht op social media
Zuidoost&Meer

GRATIS
BEKIJK