Nieuwe weekcijfers GGD Zuidoost

Coronavirus Amsterdam

De GGD Amsterdam deelt wekelijks cijfers over het aantal afgenomen coronatesten en vastgestelde coronabesmettingen in de Veiligheidsregio Amsterdam–Amstelland. Vanaf deze week laten we in Bijlmer&Meer ook in grafieken zien hoe het aantal positieve testen zich verhoudt tot de risiconiveaus van de landelijke overheid.

Aantal positief geteste personen – week 44

Vanaf deze week communiceren de gemeente het aantal positieve testen per 100.000 inwoners (in plaats van per 10.000 inwoners). Hiermee sluiten we aan bij de signaalwaarden en risiconiveaus van de Rijksoverheid.
In week 44 (26 oktober t/m 1 november) is het absolute aantal positief geteste mensen in Amsterdam met 30% gedaald ten opzichte van de week ervoor. In alle regiogemeenten daalt het aantal positieve uitslagen. De grootste relatieve daling in de regiogemeenten was te zien in Ouder-Amstel.In alle stadsdelen is het aantal positief geteste personen in week 44 gedaald. De grootste relatieve daling was in de stadsdelen Zuid en in Nieuw-West.

Per stadsdeel van Amsterdam

Klachten? Laat je gratis testen op Corona in Zuidoost

 Klachten, zoals keelpijn, hoesten of koorts? Laat je dan gratis testen op Corona. Dat kan ook in Zuidoost. Kijk op coronatest.nl of bel 0800-1202.

Deel dit bericht op social media
Zuidoost&Meer

GRATIS
BEKIJK