Boeren voor Buren nu ook in Zuidoost!

De Boeren voor Buren pakketten met groente en fruit waren afgelopen zaterdag voor het eerst af te halen vanuit het Boeninhuis in de Venserpolder. De uitgifte afgelopen zaterdag vond plaats in samenwerking met stichting SES.
Veel buurtbewoners hebben zaterdag al gebruik gemaakt van dit initiatief en van de ingrediënten een heerlijke pompoensoep of lekkere winterschotel gemaakt.

Wat is Boeren voor Buren?

De producten in de pakketten komen uit de Flevopolder, rechtstreeks van de boeren. Boeren voor Buren biedt producten aan die niet in de supermarkt liggen, door een afwijkende vorm of kleur, maar die net zo goed smaken. Zo kan de prijs van de pakketten laag blijven, en de boer krijgt een redelijke prijs voor deze producten.

Boeren voor Buren is een organisatie zonder winstoogmerk, die als doel heeft kwalitatief goed, vers, groente en fruit uit de omgeving van Amsterdam beschikbaar te maken voor gezinnen in Amsterdam met een kleine portemonnee.

Kan ik ook een pakket bestellen?

Iedereen in het bezit van een stadspas met groene stip kan een pakket groente en fruit bestellen voor een prijs, die ongeveer de helft is van de normale winkelprijs.  Bestellen kan via www.boerenvoorburen.nl

De eerstvolgende leveringen zijn op 21 november en 5 december.

Deel dit bericht op social media
Zuidoost&Meer

GRATIS
BEKIJK