Nieuwe eigenaar gezocht voor De Grote Wisseltruck

De Grote Wisseltruck

De Grote Wisseltruck is een foodtruck die iedere zes maanden van eigenaar wisselt. Het initiatief biedt ambitieuze ondernemers een platform om hun foodconcept te testen. Na het eerste half jaar is initiator Mama Louise nu op zoek naar een nieuwe eigenaar. Wordt jij de nieuwe chefkok van de Wisseltruck? Aanmelden kan tot en met 12 maart via info@mamalouise.nl.

De Grote Wisseltruck is een Amsterdams initiatief dat is opgezet door Mama Louise en HOBU. Het doel van de truck is om lokaal ondernemerschap een kickstart te geven. Met de hulp van professionals, krijgen beginnende koks en ondernemers de mogelijkheid om hun nieuwe foodconcept te testen. De ambitie is om een permanent onderkomen te vinden voor succesvolle concepten.

De gekozen ondernemer krijgt de foodtruck ter beschikking, ontwikkelt samen met marketingprofessionals een merk en logo, krijgt hulp bij het samenstellen van gerechten en wordt geholpen met een PR-campagne via social media.

Tot uiterlijk 12 maart kunnen potentiële chefkoks zich aanmelden voor De Grote Wisseltruck. De foodtruck staat vier dagen in de week in Zuidoost en er wordt gezocht naar een serieuze ondernemer uit de Bijlmer. Het is belangrijk dat deze ondernemer een half jaar de tijd heeft om met enthousiasme en toewijding aan zijn of haar concept te werken.

Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar info@mamalouise.nl met daarin een korte omschrijving van de keuken, uitleg over je passie voor deze keuken en het koken en je adresgegevens. De organisatie wilt verrast worden en is op zoek naar een andere keuken dan de huidige, Caribische keuken.

Kijk voor meer informatie op www.degrotewisseltruck.nl.

 

Foto: Randy Da-Costa

Deel dit bericht op social media

Leave a Reply

Zuidoost&Meer

GRATIS
BEKIJK