27 – 30 oktober: Muntbergweg dicht

AMSTERDAM ZUIDOOST – Van vrijdag 27 oktober 20.00 uur tot maandag 30 oktober 05.00 uur is de Muntbergweg ter hoogte van het A9-viaduct dicht. De op- en afritten van en naar de S111 Muntbergweg en A9 zijn open voor verkeer.

In dit weekend wordt het landhoofd aan de oostkant schoongemaakt, wordt de middenberm afgewerkt en worden er asfalteringswerkzaamheden uitgevoerd.

 

Omleiding
Het verkeer wordt omgeleid via de Karspeldreef, S112 Gooiseweg, Meerkerkdreef en Meibergdreef. Weggebruikers moeten rekening houden met een extra reistijd van ongeveer 10 minuten. Borden langs de weg geven de omleidingsroutes aan. Het openbaar vervoer en de nood- en hulpdiensten kunnen langs de werkzaamheden rijden.

Verkeer op de A9 richting IKEA of het AMC nemen de afslag naar de S112. Gele borden langs de weg geven deze route ook aan.

 

Tijdelijke versmalling Muntbergweg
Van maandag 30 oktober tot en met vrijdag 24 november is de rechterrijstrook van de Muntbergweg richting Amsterdam afgesloten voor het verkeer. De twee linkerrijstroken zijn beschikbaar voor het verkeer. Deze periode wordt het talud onder het viaduct aan de oostkant van de Muntbergweg afgewerkt.

Meer informatie kunt u vinden op www.bezoekerscentrum.rijkswaterstaat.nl.

 

Deel dit bericht op social media

Leave a Reply

Zuidoost&Meer

GRATIS
BEKIJK