Moderne dans voor senioren in Zuidoost

AMSTERDAM ZUIDOOST – Stichting Dance Connects start op 2 november een proefserie moderne dans speciaal voor ouderen in Zuidoost. De danslessen zijn gratis en worden mogelijk gemaakt door PBAZO. Iedereen van 60 jaar en ouder is welkom om te komen dansen, ontmoeten, weer fit te worden en creatief bezig te zijn in de danszaal van PodiumZO!

Dance Connects is een non-profit organisatie die ouderen in contact brengt met dans, de buurt en met elkaar. De stichting organiseert activiteiten die het mogelijk maken dat mensen van alle sociale klassen, afkomst en leeftijden op een actieve manier met moderne dans bezig kunnen zijn. Deze activiteiten zijn gericht op participatie, sociale cohesie en welzijnsbevordering.
Moderne dansles voor senioren bestaat uit 8 lessen van 1,5 uur met een pauze waarin gezamenlijk thee wordt gedronken en er ruimte is elkaar te ontmoeten. Het is een les vol dans, lekker swingende muziek, actief bezig zijn en bovendien je creativiteit en fantasie aanspreken. Met of zonder ervaring, met of zonder fysieke beperking, iedereen kan meedoen. De danslessen worden gegeven door professionele en enthousiaste dansdocenten met een groot hart en oog voor persoonlijke mogelijkheden. Ook worden er regelmatig professionele muzikanten uitgenodigd om live te komen spelen tijdens de dansles.

 

Moderne dans voor senioren – Iedere donderdag van 2 november t/m 21 december 2017 van 10:00 tot 11:30 uur in de danszaal van PodiumZO, Frissenstein 78, 1102 AP Amsterdam-Zuidoost. Deelname is gratis voor iedereen uit Amsterdam Zuidoost.

​​

Aanmelden op info@danceconnects.nl of bel Floortje op 06-19164926. Kijk voor alle informatie, locaties en tijden op www.danceconnects.nl 

 

Foto: Kim Doeleman

Deel dit bericht op social media

Leave a Reply

Zuidoost&Meer

GRATIS
BEKIJK