Kunstworkshops voor jong en oud

AMSTERDAM ZUIDOOST – Komend jaar kun je weer terecht bij het leukste atelier van Amsterdam Zuidoost voor verschillende creatieve workshops. Kijken is heel leuk, maar waarom niet zelf maken? Het aanbod aan kinderworkshops is breed en varieert van bijvoorbeeld Striptekenen en Keramiek, tot Fotografie en Druktechnieken.

Maar ook voor volwassenen zijn er leuke workshops. Wat dacht je van je eigen schilderij of bronzen beeld? Of heb je altijd al een mooie portrettekening willen leren maken? Of een prachtig werk van keramiek? Of ben je een echte durfal en wil je weleens met een hakbijl aan de slag? Dan ben je bij de Werkplaats van CBK Zuidoost aan het juiste adres. Laat je fantasie de vrije loop en ontdek de kunstenaar in jou!

De workshops gaan volgende week al van start dus schrijf je snel in en doe mee!

Zaterdag 30 september, 7, 14 & 28 oktober: Keramiek voor volwassenen

Zaterdag 16, 23 & 30 september, 7, 14 & 21 oktober: Striptekenen voor kinderen

Alle workshops vinden plaats op zaterdag in Heesterveld Creative Community en worden verzorgd door professionele kunstenaars met jarenlange ervaring. Voor kinderen met een Stadspas geldt een gereduceerd tarief en de mogelijkheid gebruik te maken van het Jongerencultuurfonds.

Bezoek de website voor meer informatie en inschrijvingen: www.cbkzuidoost.nl/kunst/workshops

 

Deel dit bericht op social media

Leave a Reply

Zuidoost&Meer

GRATIS
BEKIJK