Kom hardlopen bij AV Feniks

AMSTERDAM ZUIDOOST – Op 21 oktober jl. was de eindloop van de cursus Start to Run bij Atletiek Vereniging Feniks. Deze cursus wordt door het hele land aangeboden, maar ook in jouw stadsdeel Amsterdam Zuidoost. Een mooie opstap naar lekker hardlopen. Maar op een Start to Run cursus hoef je niet te wachten, bij AV Feniks kun je altijd terecht om te leren hardlopen of beter te leren hardlopen.

Hardlopen bij Feniks
AV Feniks heeft 3 loopgroepen op verschillende niveaus waar getraind wordt op conditie en looptechniek. Je kunt beginnen met hardlopen op zaterdagochtend vanaf 10.00 uur. De goed opgeleide trainers werken met schema’s op maat en persoonlijke begeleiding. Naast de training bij Feniks trainen de meeste leden zelf nog een keer in de week. Spreekt voor zich dat je kan doorstromen naar de verschillende groepen als je daar behoefte aan hebt. Je zult zien dat je je al na enkele weken rustig trainen beter gaat voelen!

Zaterdaggroep
Op zaterdagmorgen van 10 tot half 12 wordt in een ontspannen sfeer getraind met twee trainers waardoor de groep soms tijdens het lopen gesplitst kan worden op snelheid. Dit is een training waarbij vooral beginnende en gezelligheidslopers zich aansluiten en zich op hun plek voelen.

Woensdag
Bij de training op woensdagavond van half 8 tot 9 uur kunnen lopers terecht die in een rustig tempo 30 tot 40 minuten achter elkaar kunnen hardlopen. De training bestaat uit een warming-up, loopscholing en wat krachttraining, een intervaltraining en als afsluiting een cooling-down.

Donderdag
De donderdagtraining van half 8 tot 9 uur is een training voor lopers op gevorderd niveau. Zij kunnen minimaal een uur hardlopen op een snelheid vanaf 10 km per uur. Deze lopers trainen al enkele jaren, waardoor hun lichaam de intensiteit van de training gewend zijn. De lopers hebben iedere week een pittige intervaltraining.

Wil jij beter leren hardlopen of pas je in een van de gevorderde groepen? Aarzel niet en komt een keer op proef meedoen. Kijk of www.avfeniks.nl voor meer informatie, of mail met info@avfeniks.nl als je vragen hebt.

Deel dit bericht op social media

Leave a Reply

Zuidoost&Meer

GRATIS
BEKIJK