Werk vinden tijdens de Career Xperience 2017

career xperience

AMSTERDAM ZUIDOOST – Tijdens alweer de 9e editie van de Career Xperience 2017 (voorheen Banenbeurs 020 geheten) zijn weer diverse, grote werkgevers aanwezig met vacatures, bijbanen én stageplekken voor werkzoekenden uit de regio groot Amsterdam.

Op vrijdag 24 november tussen 10:00 en 16:00 uur zal op de 4e verdieping van de Amsterdam ArenA een platform van werkgevers en werkzoekenden worden gecreëerd, waar je snel in contact kunt komen met bedrijven die op zoek zijn naar (veel) nieuwe medewerkers. De beurs richt zich op werkzoekenden met een (v)mbo én hbo-niveau en is bedoeld voor mensen van alle leeftijden.

Naast werkgevers zijn er ook verschillende interessante partijen aanwezig die je verder kunnen helpen op de arbeidsmarkt. Zo zijn er CV dokters, LinkedIn adviseurs en is er een professionele profielfotograaf aanwezig die voor slechts €10 een up-to-date foto maakt voor bijvoorbeeld op je CV.

Voor alle bezoekers is de toegang gratis en hoeft men zich niet vooraf of ter plekke te registreren, maar kan iedereen gewoon in- en uitlopen wanneer men wilt. Openingstijden van de Career Xperience zijn 10:00 tot 16:00 uur. Ingang via de hoofdentree van de Amsterdam ArenA.

Meer informatie is te vinden op www.careerxperience.nl.

Deel dit bericht op social media

Leave a Reply

Zuidoost&Meer

GRATIS
BEKIJK