Judith’s reistips: Tijd voor wat winterfun

Jazeker, de zomer is nog niet voorbij, maar het winterseizoen staat al in de startblokken.

De wintersport kan geboekt worden!

Ondanks mijn warmbloedige achtergrond, vind ik skiën fantastisch. Zo’n vijftien jaar geleden ben ik er mee in aanraking gekomen en sindsdien verkocht.

Klopt, ik ben geen fanatiekeling, die kilometers wil afleggen of snelheid records wil verbreken. Gewoon in de ochtend heerlijk de piste op. Skiën naar een tentje voor de koffiebreak. Weer verder op de latten om vervolgens heerlijk te lunchen op de piste. Natuurlijk mag een High-Wine op de piste niet ontbreken, om vervolgens weer huiswaarts te gaan voor de Après-ski. Kortom gewoon lekker relax rond zoeven vind ik geweldig.

Het moge duidelijk zijn: voor mij graag oorden met veel restaurants en barretjes op de piste. Doe daar wat mooi brede pistes bij en paden met veel bomen en ik ben een gelukkig mens. In Frankrijk geleerd. In Oostenrijk gefeest. In Turkije lekker luxe. Een dagje Duitsland, als er geen tijd is voor een vakantie. Mijn wensen lijst, qua landen, is nog niet helemaal afgevinkt, maar tot nu toe staan de Italiaanse bergen bij mij op nummer één.

Groetjes,

Judith Stüger

www.travelcounsellors.nl/judith.stuger

Deel dit bericht op social media

Leave a Reply

Zuidoost&Meer

GRATIS
BEKIJK