Gratis multidisciplinaire gezondheidscheck

AMSTERDAM ZUIDOOST – Op zaterdag 30 september zal in Medisch Centrum Ganzenhoef een gratis gezondheidscheck plaatsvinden van 10.00 – 17.00 uur.

APK voor je lichaam
Mensen denken steeds meer na over hun gezondheid.  “Het is als het ware een APK voor je lichaam op het gebied van hart, huid, botten, spieren, houding en voeding. Eigenlijk is het vreemd dat we jaarlijks naar de tandarts gaan ter controle, en dat we onze auto een beurt geven, maar we controleren nooit ons eigen lichaam.”

Het gezondheidsplein
Vanwege de multidisciplinaire samenwerking, het gemak, de snelheid, het kosteloze en vrijblijvende aspect is het gezondheidsplein van Hoegezondbenik.nu uniek. Er worden op 1 dag screenings gedaan door verschillende medische disciplines. Denk bijvoorbeeld aan een ECG van het hart bij een cardioloog, een meting van de bloeddruk, een cholesterol check, huidcheck bij een dermatoloog, psychologische onderzoek, onderzoek van de gewrichten en spieren. Aan het einde van de screening ontvangt de deelnemer gratis een advies. Het is geen regulier consult, een eventueel behandeltraject zal altijd via de eigen huisarts verlopen.

Inschrijven
De dag zal plaatsvinden van 10.00 uur tot 17.00 uur in Medisch Centrum Ganzenhoef, Bijlmerdreef 1169, Amsterdam Zuidoost. U kunt zich inschrijven voor de verschillende specialismen via de site www.hoegezondbenik.nu. Het Medisch Centrum Ganzenhoef zal tijdig uw tijd van afspraak doorgeven. Tevens zal er dan een vragenlijst gemaild worden zodat de specialist op de hoogte is van uw eventuele recent gemeten bloeddruk, ECG, Cholesterol en andere klachten.

Deel dit bericht op social media

Leave a Reply

Zuidoost&Meer

GRATIS
BEKIJK