Jongeren zonder startkwalificatie krijgen uniek leerwerk aanbod

startkwalificatie

Over 2017 zijn gemiddeld 7.600 Amsterdamse jongeren in de leeftijd van 15 tot en met 26 werkloos. Vaak gaat het om jongeren zonder zogenoemde startkwalificatie. Er zijn circa 2.500 jongeren zonder een (vak)diploma of baan. Tegelijkertijd is er nu een groot tekort aan vakmensen. Een probleem dat in de toekomst alleen maar groter wordt. Zone3 gaat daar wat aan doen.

Zone3 geeft 10 jonge mensen de kans om betaald te werken en in twee jaar tijd een MBO-diploma te halen. Na het tweede jaar krijgen ze de mogelijkheid om verschillende vakdiploma’s en certificaten te behalen.

Als stichting zonder winstoogmerk vindt Zone3 het belangrijk om iedereen de kans te geven zichzelf te ontwikkelen. Betaald werk is daarvoor vaak een basis vereiste. Daarmee zorgt Zone3 dat deze jongeren perspectief krijgen voor een mooie toekomst.

Nu is alleen jouw hulp nog nodig om de nieuwe collega’s van Zone3 te vinden. Ken je iemand zonder baan en opleiding? Maak hem of haar dan attent op deze kans bij Zone3. Er is haast: aankomend schooljaar, dus vanaf september, moet de Zone3 klas gevuld zijn.

Voor meer informatie, aanmelden en andere vacatures ga naar www.zone3.nl of stuur een e-mail naar solliciteren@zone3.nl.

 

Deel dit bericht op social media

Leave a Reply

Zuidoost&Meer

GRATIS
BEKIJK