Het Muizenhuis, een muzikale jeugdtheatervoorstelling (3+)

Muizenhuis

Mariska Simon speelt ‘Het Muizenhuis’, een muzikale en interactieve theatervoorstelling voor 3 jaar en ouder in bibliotheken Reigersbos (woensdag 29 augustus) en Duivendrecht (donderdag 30 augustus). De aanvang is om 11 uur.

Over de voorstelling
In deze muzikale voorstelling komt de wereld van het Muizenhuis op een bijzondere manier tot leven. Theatermaakster Mariska Simon trekt alle registers open en neemt jong en oud mee in het verhaal van Sam & Julia en hun bijzondere leefomgeving. De voorstelling is gebaseerd op de boeken ‘Het muizenhuis’ en ‘Het muizenhuis, Sam & Julia in het theater’ bedacht, gemaakt en geschreven door Karina Schaapman.

Over Mariska Simon
Mariska Simon studeerde af aan de Koninklijke Academie voor beeldende kunst, muziek en dans te Den Haag. Sindsdien heeft ze zich gespecialiseerd in het maken van muziektheater gebaseerd op kinderboeken. Ze schreef onder andere liedjes voor de musicals over Knofje, Pim en Pom, Tom Poes en een lied voor de 60ste verjaardag van Nijntje. Als actrice was ze te zien in Dikkie Dik en de Taart, Ezel en Beer en De Waterprinses. Ook speelde ze een aantal jaar de rol van Knofje.

Toegang gratis voor OBA-leden/€5,- voor niet-leden.
Vooraf reserveren per e-mail of aan de balie.

OBA Reigersbos
Rossumplein 1 1106 AX Amsterdam Zuidoost
Telefoon +31(0)206965723 E-mail reigersbos@oba.nl

OBA Duivendrecht
Dorpsplein 60 1115 CX Amsterdam Zuidoost
Telefoon +31(0)206952282 E-mail duivendrecht@oba.nl

Deel dit bericht op social media

Leave a Reply

Zuidoost&Meer

GRATIS
BEKIJK