HELP ZUIDOOST PIANO TALENT DYWEL BRAAF DIT JAAR NOG AFSTUDEREN MET EEN LIVE STREAMING CONCERT!

Dywel is een jongeman van 23 uit Zuidoost die graag virtuoze klassieke pianostukken uitvoert en daarnaast ook zelf componeert.
Kenmerkend voor Dywel’s stijl is dat hij intimiteit en diepgang in zijn spel, schijnbaar moeiteloos weet af te wisselen met intensiteit en passie.
Dywel is prijswinnaar van het Prinses Christina Concours en van het Orkest van Nederland en heeft met meester pianist Wibi Soerjadi opgetreden in het Concertgebouw (2014).
Dywel wil in juni afstuderen voor Bachelor Klassiek Piano aan het ArtEZ Conservatorium Zwolle. Als klassiek pianist met Afro-Surinaamse roots, wil hij mensen met een niet-westerse cultuur – vooral jongeren – bekend te maken deze kunstvorm die hij op geheel eigen virtuoze manier beoefend. Dywel heeft van zijn opleiding toestemming gekregen om zijn beoordeling te mogen krijgen via zijn concert voor de mensen van Amsterdam Zuidoost.
Het concert staat gepland op 24 juni 2020 om 19.30 u in Het Bijlmer Parktheater.

Door de corona crisis is het zoeken naar alternatieve manieren om te kunnen afstuderen, of komend academisch jaar weer opnieuw college geld betalen en dan hopen dat een live concert snel weer kan! Dywel heeft het heft in eigen hand genomen en laat zijn live concert opnemen en via Live Stream uitzenden!
Zo kunnen krijgenveel meer mensen toegang tot een kwalitatief hoogwaardig klassiek pianoconcert van 45 minuten, geperformed door een talent uit de Bijlmer!
Het Bijlmer Parktheater heeft 162 zitplaatsen. Nu kan het live concert oneindig veel keer door oneindig veel mensen worden bekeken!

Aan het opnemen en live streamen van een klassiek pianoconcert worden extra kwaliteitseisen gesteld en daar hangt een prijskaartje aan. De beoogde inkomsten uit kaartverkoop vallen daarentegen weg.
De kosten voor opnames en live streaming vanuit het Bijlmer Parktheater bedragen in totaal €5.195.
Uw hulp is hard nodig!

Sponsorbedrijven krijgen tijdens het concert een vermelding en het logo wordt getoond aan het einde van de video. Bedrijven in Amsterdam Zuidoost krijgen een gratis vermelding op speciale gesponsorde concertpagina van @Bijlmer&Meer, ter waarde van €150!

Deel dit bericht op social media
Zuidoost&Meer

GRATIS
BEKIJK