Gratis testen op hiv deze zomer

Hiv testen

Soa Aids Nederland biedt, in samenwerking met GGD Amsterdam en Aids Healthcare Foundation Europe, gratis hiv-testen aan van 14 tot 28 juli 2018 in Amsterdam. Je kunt je laten testen in die periode op diverse locaties in Amsterdam, waaronder het AMC, op het Kwaku Summer Festival en bij zeven huisartsenposten.

Kwaku Summer Festival
Het Kwaku Summer Festival, het populaire festival in Amsterdam Zuidoost, begint op 14 juli en dat is ook de start van de hiv-testweek. Op zaterdag 14, zondag 15 en zondag 22 juli staat Soa Aids Nederland met de Aids Healthcare Foundation Europe op het festival met een bus, waar mensen zich gratis kunnen laten testen op hiv. Gratis, vertrouwelijk en direct de uitslag. Dankzij de goede behandeling kun je goed leven en oud worden met hiv, maar dan moet je wel weten dat je het hebt. Niet naar Kwaku? Je kunt ook terecht bij 7 huisartsen in Zuidoost en bij het AMC. Check www.soaaidsnederland/testweek voor de exacte locaties. Tot 28 juli kan je er terecht. Na die datum kunnen mensen voor een gratis test nog steeds terecht bij de GGD.

Voorkom verspreiding hiv-infecties
Jaarlijks krijgen honderdduizenden Nederlanders een soa en komen er ruim 800 nieuwe hiv-infecties bij. In Nederland werkt Soa Aids Nederland aan een vermindering van hiv en andere soa’s. Het is belangrijk dat je weet of je hiv hebt, want met een snelle behandeling wordt je gezondheid niet aangetast en kan je hiv ook niet overdragen.

Deel dit bericht op social media

Leave a Reply

Zuidoost&Meer

GRATIS
BEKIJK