#GoVote

#GoVote

Bewoners en organisaties starten Zuidoost-breed grassroots initiatief om mensen te gaan laten stemmen #GoVoteVoorZuidoost  – Sluit U aan?

Instituten, organisaties en bewoners in Amsterdam Zuidoost verenigen zich in #GoVoteVoorZuidoost in het kader van #020kiest. Een stadsdeel brede beweging om mensen aan te zetten te gaan stemmen bij de verkiezingen op 21 maart. Het opkomstpercentage bij verkiezingen is in Zuidoost traditioneel het laagst van heel Amsterdam. Dat kan beter. Dat moet beter. Zodat de stem van Zuidoost telt!

#GoVote spreekt geen politieke voorkeur uit. Stem wat je wilt, maar stem in ieder geval! Elke bewoner en organisatie in Zuidoost wordt opgeroepen deze grassroots beweging te omarmen en mee te doen. Wat is voor jou of jouw organisatie relevant? Maak het transparant! En zorg dat de mensen, jouw achterban, je buren, je klanten, iedereen gaat stemmen. StemVoorZuidoost, GoVote, #GoVoteVoorZuidoost.

Diverse prominente instituten en organisaties – het ROC van Amsterdam, de instellingen van het Cultuurplatform, Hart voor de K-buurt, de OBA Zuidoost, en meer – werken samen en proberen hun communicatiekanalen in te zetten voor deze gemeenschappelijke boodschap en een gemeenschappelijk doel: een hoger stempercentage. MBO College Zuidoost gaat bijvoorbeeld samenwerken met de Kiesmannen om het politieke bewustzijn onder jongeren te vergroten en te stimuleren en gaat hun narrowcasting inzetten. Ook hopen we dat straks elke bezoeker van het Bijlmer Parktheater elke avond op elke stoel een flyer zal vinden, dat er kramen zullen staan op alle markten van Zuidoost bemenst door vrijwilligers van Venzo en dat er posters hangen bij alle kappers in Zuidoost die ook nog eens kunnen uitleggen hoe dat werkt, stemmen. #GoVoteVoorZuidoost wil via de maatschappelijke organisaties tot in de haarvaten van de samenleving van Zuidoost de boodschap verkondigen:


Mensen, ga naar die stembus op 21 maart!
  • Er is wat te kiezen
  • Het doet ertoe dat je kiest
Stemmen doe je voor Zuidoost zodat onze stem van Zuidoost meetelt!


De officiële informatie over stemmen van de gemeente is te vinden/verkrijgen via www.amsterdam.nl/actueel/verkiezingen-2018/ of verkiezingen.zuid-oost@amsterdam.nl
Deel dit bericht op social media

Leave a Reply

Zuidoost&Meer

GRATIS
BEKIJK