Gasten van Resto VanHarte kunnen weer aanschuiven voor de maaltijd en gezelligheid

Resto VanHarte is weer open in buurtcentrum Holendrecht in Amsterdam Zuidoost. In plaats van een diner kunnen buurtgenoten de hele zomer genieten van een heerlijke lunch. Deze vindt de komende maanden iedere dinsdag plaats tussen 12.00 en 14.00 uur. Iedereen is welkom om gezellig aan te schuiven. Bij de heropening houdt Resto VanHarte de richtlijnen van het RIVM in acht. Mee-eten kan dan ook uitsluitend door van te voren online te reserveren via https://reserveren.restovanharte.nl/ of via de telefoon via 0900 900 3030.

Lekker, gezellig én veilig
Resto VanHarte wil dat samen eten lekker, gezellig én veilig is. In het buurtrestaurant gelden dan ook strikte hygiëneregels in het restaurantgedeelte en in de keuken. Daarnaast is er beperkt plek in het restaurant. Gasten worden dan ook verzocht per huishouden te reserveren. Het is ook niet mogelijk voor grote groepen te reserveren. Verder gelden de volgende RIVM-richtlijnen:

• Reserveren is verplicht
• Gasten wordt gevraagd thuis te blijven bij griep- of verkoudheidsklachten
• Bij binnenkomst zal met iedere gast een persoonlijk controlegesprek plaatsvinden
• Gasten zijn verplicht de algemene 1,5-meter regels van overheid en de specifieke regels en aanwijzingen van de locatie te volgen.
• Uitzondering op de 1,5 meter zijn gezinsleden uit één huishouden. Betaling is alleen mogelijk met pin
• Er is geen garderobe

Resto VanHarte begrijpt dat het voor sommige mensen een beetje wennen is. Wanneer gasten vragen of zorgen hebben over hun bezoek kunnen ze terecht bij het servicenummer 0900 900 3030, of via de mail info@restovanharte.nl. Omdat er door de RIVM-richtlijnen voor minder mensen plek is in het buurtrestaurant, biedt Resto VanHarte sinds kort ook een afhaallunch aan. Deze is tussen 11.30 en 12.00 uur af te halen bij buurtcentrum Holendrecht. Ook hiervoor is reserveren noodzakelijk.

In contact blijven met elkaar
Sinds de sluiting van haar buurtrestaurant(s) in Amsterdam is Resto VanHarte verschillende activiteiten gestart om buurtgenoten met elkaar te blijven verbinden. Het lokale team bleef in contact met hun vrijwilligers en gasten via de telefoon, mail en social media. Ook koppelde de organisatie haar gasten via Ik kook VanHarte voor jou, een gezamenlijke actie met MAGGI, aan Amsterdammers die hen wilden voorzien van een maaltijd én een praatje. De actie was een groot succes. Op deze manier kon Resto VanHarte haar rol als verbindende partij blijven spelen en mensen nog steeds met elkaar in contact brengen. Ook al was het dan met 1,5 meter ertussen.

Over Resto VanHarte
Resto VanHarte is het levendige buurtrestaurant met betaalbare en gezonde driegangendiners. Iedereen is welkom bij Resto VanHarte. Onze Resto’s zijn er voor iedereen, jong en oud, waar je ook vandaan komt. Buurtbewoners koken en eten hier samen, leren elkaar kennen en dragen zelf bij aan een leefbare buurt. De restaurants worden opgezet en gecoached door een klein team van professionals, maar drijven op de inzet van vrijwilligers. Resto VanHarte is synoniem aan meedoen en daarmee hét recept voor een betere buurt.

Deel dit bericht op social media
Zuidoost&Meer

GRATIS
BEKIJK