Gaasperplascross 12 januari 2020: langs strand, paden en velden

Gaasperplascross

Zondag 12 januari organiseert AV Feniks voor de derde keer op rij de afwisselendste cross van Amsterdam; de Gaasperplascross (GPC). De deelnemer loopt langs de zuidoever van de Gaasperplas over strand, heuveltjes, modderpaadjes, gras, onder bomen en over velden. Om 11 uur klinkt het startschot op het zwemstrand bij de Gaasperplas voor de jeugdloop van de pupillen.

Afstanden voor iedereen
Bij de Gaasperplascross wordt gelopen over vijf afstanden: een jeugdwedstrijd over 1250 m en 2250 m, een sprintcrosswedstrijd over 3300 m, een dameswedstrijd over 5000 m en een herenwedstrijd over 8400 m. Daarnaast is er de mogelijkheid om aan een trimloop mee te doen over 3300, 5000 of 8400 m. Kijk voor meer informatie en inschrijven op www.gaasperplascross.nl.

Mokums Cross Circuit
De Gaasperplascross is onderdeel van het Mokums Cross Circuit, met daarin ook de Diemercross op 16 februari. Het circuit is een van de activiteiten van Stichting Amsterdam Atletiek, de samenwerking van de 5 Amsterdamse atletiekverenigingen (AV Feniks, AV ’23, Atos, AAC en Phanos).

Deel dit bericht op social media

Leave a Reply

Zuidoost&Meer

GRATIS
BEKIJK