A night @ ArtNight

ArtNight

ArtNight is een origineel concept, dat mensen uitnodigt de druk van hun dagelijkse leven te ontspringen en te ontspannen met een drankje, terwijl ze de voordelen van schilderen ontdekken.

Het ArtNight concept: lokale kunstenaars leren deelnemers hoe ze hun eigen kunstwerken kunnen maken in de gezellige sfeer van een bar of restaurant op basis van een motief naar keuze. Ze brengen samen een bijzondere avond door, leren elkaar kennen en wisselen ideeën uit. Penseel in de ene hand en een drankje in de andere. Unleash your inner artist tijdens een ArtNight!

Creatief zijn is goed voor Body, Mind & Soul. Volgens de kunstenaar die de avond bezoeken is schilderen  een gevoel van vrij zijn, loslaten, je creativiteit de vrije loop laten en je niet druk maken om het eindresultaat. Schilderen is een vorm van healing en digital detox! Blijf een avondje offline, geniet van een creatieve avond, ontspan je en ga met een vol trots en blij gevoel naar huis met jouw eigen kunstwerk onder je arm.

Deze maand kun je in de Bijlmer&Meer prijsvraag kaarten winnen voor een avond uit naar ArtNight. Kijk voor meer informatie over ArtNight op www.artnight.nl/amsterdam.

Deel dit bericht op social media

Leave a Reply

Zuidoost&Meer

GRATIS
BEKIJK