De Week van Gaasperdam en Driemond

Gaasperdam en Driemond

In de week van 20 tot en met 28 juli wordt het genieten tijdens De Week van Gaasperdam en Driemond! Gemeente Amsterdam (Stadsdeel Zuidoost) heeft POZO en Venzo opdracht gegeven in het kader van 50 jaar Bijlmer deze week vol festiviteiten en activiteiten te organiseren.

De Week van Gaasperdam en Driemond biedt een podium aan alle mooie organisaties en actieve bewoners uit dit gebied om hun vrijwillige en maatschappelijke inzet te delen met de rest van Amsterdam. Ook is het bedoeld als inspiratiebron voor overige bewoners en is het een spetterende opening van de zomervakantie met allerlei zinvolle en feestelijke activiteiten voor jong en oud.

Bewoners en organisaties hebben zich massaal aangemeld om activiteiten te organiseren tijdens deze week. Er komt een prachtig programma met een divers aanbod. Zo kan men onder andere een festival bezoeken, naar een buurtcamping, zijn er verschillende optredens zoals jazz en afro dans, kan je de eigen gezondheid testen, of meedoen aan sportactiviteiten.

POZO en Venzo nodigen iedereen van harte uit om één of meerdere activiteiten bij te wonen tijdens de week van Gaasperdam en Driemond. Kijk voor meer informatie op de sites van Venzo en Civic, of volg de partijen op Facebook. Het programma wordt regelmatig bijgewerkt.

 

Deel dit bericht op social media

Leave a Reply

Zuidoost&Meer

GRATIS
BEKIJK