Bloemen, taart, wijn en meer laten bezorgen in Suriname

SuriShop.nl is de online giftmarkt voor Suriname. Via www.surishop.nl bestelt u het gewenste product en het wordt in Suriname bezorgd. U kunt kiezen uit boeketten, bloemstukken, rouwbloemen, levensmiddelen, (foto)taarten, wijn, rum, belkaarten, waardebonnen en loten van Surinaamse loterijen. Doordat Surishop over een eigen bezorgservice beschikt, kan uw bestelling snel en betrouwbaar bezorgd worden bij familie of vrienden in Suriname.

Het bestellen van een product op SuriShop.nl is eenvoudig, via de webshop kiest u uw product(en), u vult het bezorgadres in, de bijbehorende tekst en de bezorgdatum. U kunt veilig betalen via iDEAL of creditcard. Als gratis service ontvangt u een foto van de bezorging, ook leuk om uw familielid het product in ontvangst te zien nemen.

SuriShop.nl is in 2012 opgericht en heeft een gestage groei doorgemaakt wat betreft klanten en bestellingen. Naast het reguliere aanbod, worden er bij speciale gelegenheden zoals Valentijnsdag, Moederdag, Vaderdag en kerst speciale (Surinaamse) producten aangeboden.

Deel dit bericht op social media

Leave a Reply

Zuidoost&Meer

GRATIS
BEKIJK