Bijlmer Got Talent weer van start

Bijlmer Got Talent

Niet The Voice, niet Hollands ook geen Dancesing maar Bijlmer Got Talent. Een heuse eigen talentshow voor Amsterdammers. Op 4 mei vinden de audities plaats in de Endemol studio’s in Amsterdam. Tot en met 20 april kunnen Amsterdammers vanaf 8 jaar zich inschrijven.

Bijlmer Got Talent is terug, op 4 mei vinden de audities plaats. In 2017 deden 120 auditanten auditie. De vijfkoppige jury wordt gevormd door FunX Talent winnares en Sing Song actrice Giefa Sparkle, choreograaf Devanté Walden, cabaretier Jeritza Toney en DJ/rap duo Jermaine Niffer & DJ D-Train. Dit is ook de jury die eventueel de Golden Tickets zal uitreiken. Samantha Cherish, bekend van haar filmpjes van Facebook, zal de presentatie verzorgen. Natuurlijk is er ook iets voor de winnaar: een cheque van 500 euro! Grijp je kans en doe mee.

Dit jaar zullen de afleveringen van Bijlmer Got Talent ook verspreid worden via YouTube. In deze afleveringen worden de bijzondere verhalen van de auditanten naar voren gebracht. Je wordt meegenomen in hun dagelijks leven en vertellen ze je wat hen motiveert om wat met hun talenten te gaan doen.

Bijlmer Got Talent is een idee van Dylan Lennox Bakker, die al sinds 2011 bezig is met het motiveren van jong talent. Samen met het Stadsdeel Zuidoost, dranken merk Maaza en Endemol is Bijlmer Got Talent dit jaar de connectie tussen de mensen van de Bijlmer met het Amstel III terrein.

Aanmelden voor Bijlmer Got Talent kan via www.bijlmergottalent.com.

 

Bijlmer Got Talent
De jury van Bijlmer Got Talent

 

 

Deel dit bericht op social media

Leave a Reply

Zuidoost&Meer

GRATIS
BEKIJK