Bewoners K-buurt ontvangen steun vanuit Koornhorst

Koornhorst

Het wijkteam van MaDiZo biedt vanuit seniorenwooncomplex Koornhorst maatschappelijke steun aan alle bewoners van de K-buurt. Bewoners van de K-buurt kunnen bij het MaDiZo wijkteam terecht met alle vragen over onder andere: geldzaken, formulieren, toeslagen, voorzieningen, huurrecht, mantelzorg, relatie, wonen, rouw en verlies. Bewoners kunnen op loopafstand van maandag tot en met vrijdag én in het weekend binnenlopen bij Koornhorst 32 voor gratis informatie, steun en advies.

In de wijk
Bewoners kunnen dezelfde service, diensten en steun verwachten als op het hoofdkantoor van MaDiZo. Mirelda Riedewald-Helslijnen, maatschappelijk werker MaDiZo: ‘‘Het is niet meer noodzakelijk om naar het hoofdkantoor van MaDiZo te komen voor een afspraak. Bewoners kiezen zelf vanuit welke locatie ze geholpen willen worden. Zo bieden wij onze maatschappelijke diensten laagdrempelig aan in de wijk.” Sinds juli 2019 is er al een volledig wijkteam gevestigd in gezondheidscentrum Klein Gooioord, Bijlmerdreef 1001a. Ook hier kunnen bewoners uit de E-G-K-buurt terecht voor maatschappelijke steun.

Inloopspreekuur MaDiZo Wijkteam Koornhorst
Maandag t/m vrijdag van 9.00 – 16.00 uur
Zaterdag en zondag van 9.00 – 13.00 uur
Adres: Koornhorst 32, 1104 JA  Amsterdam

Meer info
020 – 699 23 36
E-mail: koornhorst@madizo.nl
Website: www.madizo.nl

MaDiZo in Amsterdam Zuidoost en Diemen
MaDiZo is er voor alle bewoners van Amsterdam Zuidoost en Diemen en biedt ondersteuning bij het oplossen van problemen in hun sociale, maatschappelijke, persoonlijke en financiële situatie. Bewoners kunnen voor vragen op het gebied van geld, wetgeving, relatie, gezondheid, wonen, rouw en verlies en mantelzorg in Zuidoost terecht bij MaDiZo. Ga naar www.madizo.nl voor de locaties, tijden van het inloopspreekuur en telefonisch spreekuur.

 

Deel dit bericht op social media

Leave a Reply

Zuidoost&Meer

GRATIS
BEKIJK