Bewoners Gooioord ontvangen steun dichtbij

Gooioord

Sinds 1 juli kunnen bewoners in en rondom E-G-K-buurt bij het wijkteam van MaDiZo terecht met alle vragen over: geldzaken, formulieren, toeslagen, voorzieningen, huurrecht, mantelzorg, relatie, wonen, rouw en verlies.

Naast een maatschappelijk werker en schuldhulpverlener is het team versterkt met een sociaal raadsvrouw op locatie Gezondheidscentrum Klein Gooioord, Bijlmerdreef 1001-A. Bewoners kunnen op loopafstand elke maandag en woensdag van 9:30 tot 11:30 uur binnen lopen voor gratis informatie, advies en steun. Het is niet meer noodzakelijk om naar het hoofdkantoor van MaDiZo te komen voor een afspraak. Bewoners kiezen zelf vanuit welke locatie ze geholpen willen worden.

Dichtbij op loopafstand
Bewoners kunnen dezelfde service, diensten en steun verwachten als op het hoofdkantoor van MaDiZo. Yasmina de Weert, sociaal raadsvrouw MaDiZo: ‘‘Binnen MaDiZo werken we al langer samen met de verschillende disciplines als een team. Het samenwerken op locatie in de wijk betekent dat we meer contact hebben met bewoners en cliënten en meer zicht hebben op wat er in de wijk speelt. We hebben kortere lijnen met organisaties die al in het gezondheidscentrum zijn gevestigd, waardoor doorverwijzing sneller kan plaatsvinden.”

MaDiZo Wijkteam Klein Gooioord
Inloopspreekuur: elke maandag en woensdag
Tijd: van 9:30 tot 11:30 uur
Adres: Gezondheidscentrum Klein Gooioord, Bijlmerdreef 1001-A, 1103TW Amsterdam
Contact: bel naar 020 – 314 16 18 of e-mail naar info@madizo.nl

MaDiZo in Amsterdam Zuidoost en Diemen
MaDiZo is er voor alle bewoners van Amsterdam Zuidoost en Diemen en biedt ondersteuning bij het oplossen van problemen in hun sociale, maatschappelijke, persoonlijke en financiële situatie.
Bewoners kunnen voor vragen op het gebied van geld, wetgeving, relatie, gezondheid, wonen, rouw en verlies en mantelzorg in Zuidoost terecht bij MaDiZo. Ga naar www.madizo.nl voor de locaties,
tijden van het inloopspreekuur en telefonisch spreekuur.

Deel dit bericht op social media

Leave a Reply

Zuidoost&Meer

GRATIS
BEKIJK