Sportcontainers in Venserpolder

Sportcontainers Venserpolder

Heb jij de blauwe en zwarte containers al gezien in Venserpolder? Die bij de Schakel, bij het sportparkje en straks ook bij de kabelbaan aan de Dostojevskisingel! Dit zijn de funbox en sportcontrainer van en voor de buurt waar gratis gebruik van gemaakt kan worden.

Wat zit er in?
In de containers vind je allemaal coole sport- en spelmaterialen zoals ballen, doeltjes, dumbels, halters, yogamatten, hoepels, bokshandschoenen en nog veel meer. De inhoud van de blauwe Funbox is voor jong en oud en verzorgd door Decathlon Arena. De zwarte sportcontrainer is voor de wat meer gevorderde sporter en sportaanbieder en verzorgd door Gemeente Amsterdam.

Hoe kan je het gebruiken?
Gebruik maken van deze spullen is gratis. Wil je bijvoorbeeld een training geven (of bijwonen), een kinderfeest houden, een gymles buiten doen, een sportdag organiseren of bootcamplessen geven? Dat kan allemaal. Hiervoor kun je contact opnemen met Arjen en Gilma via info@playgroundcity.nl. Je kunt Arjen ook WhatsAppen op 06 22 88 50 03. Als je bericht ontvangen is, neemt Arjen of Gilma contact met je op. Je krijgt een code en Arjen en Gilma zullen uitleggen hoe je de spullen kunt gebruiken.

Deel dit bericht op social media

Leave a Reply

Zuidoost&Meer

GRATIS
BEKIJK