Act of Change

“Ik besloot om mee te doen aan Act of Change, omdat ik het interessant vond om me te verdiepen in mijn persoonlijke ontwikkeling.” Imani, student International Creative Business, vertelt wat het ontwikkelingsprogramma van Students Moving Forward voor haar betekend heeft.

“Het ontwikkelingsprogramma was voor mij verrijkend en leerzaam. Door de verschillende activiteiten tijdens dit programma heb ik geleerd om dieper in te gaan op de dingen die ik belangrijk vind en wie ik ben als persoon.

Zelfstandig
Act of Change heeft mij gestimuleerd om meer te genieten van het proces naar een bepaald doel toe en om mezelf niet te laten beperken door ‘wat als’ gedachten. Zo heb ik recentelijk mijn voorgaande werk, waar ik met veel plezier heb gewerkt, opgezegd. Ik ben nu toe aan een nieuwe uitdaging, een stap in mijn leven en ga verder als zelfstandige in de marketing en communicatie. Zo wilde ik mezelf bij dit programma beter leren kennen en mijn zelfvertrouwen vergroten.

Grote stap
Dit is een grote stap voor mij maar ik heb er erg veel zin in. Ik probeer me verder te ontwikkelen door elk behaald doel (ook al is het een klein doel) te vieren en door trots op mezelf te zijn. Soms komen er tegenslagen op je pad, maar dat hoort bij het leven. Het allerbelangrijkste is om positief te blijven en gewoon door te gaan!”

Over Students Moving Forward
Rachel en Eurdice Snip, de programma-managers en oprichters van Students Moving Forward, zijn opgegroeid in Amsterdam Zuidoost en herkennen zichzelf nog iedere dag in de jongeren die er wonen.

Al meer dan 10 jaar zetten zij zich in om die jongeren de kansen te geven die zij in hun jeugd zelf hebben gemist. Door middel van de trainings- & coachingsprogramma’s laten zij studenten en young professionals ervaren dat er methoden zijn die kunnen helpen om het gevoel van controle over het leven te ervaren en om het beste uit jezelf te halen.

Students Moving Forward is succesvol dankzij de waardevolle inzet van vrijwilligers en betrokken professionals. Zij investeren vrije tijd, aandacht en delen hun persoonlijk verhaal, en geven zo iets waardevol aan de studenten en young professionals.

Ontwikkelingsprogramma Act of Change

Training en coaching voor studenten en young professionals van 18 t/m 27 jaar, die hun doelen willen halen! Een vierdaagse NLP-training met overnachting, drie terugkombijeenkomsten, follow-uptraining, werkboek en certificaat.

Kosten:
Studenten € 75,00
Young Professionals € 99,00
Van 2 t/m 5 mei zijn er nog plaatsen vrij!
Meer info: www.smff.nl

Foto: Landro B. Photography
Deel dit bericht op social media
Zuidoost&Meer

GRATIS
BEKIJK