ZUIDOOST PIANO TALENT DYWEL BRAAF LIVE STREAMING CONCERT

Dywel Braaf

Dywel is een jongeman van 23 die graag virtuoze klassieke pianostukken uitvoert en daarnaast ook zelf componeert. Dywel is prijswinnaar van het Prinses Christina Concours en van het Orkest van Nederland en heeft met meester pianist Wibi Soerjadi opgetreden in het Concertgebouw (2014).
Als klassiek pianist met Afro-Surinaamse roots, heeft hij zijn geheel eigen stijl ontwikkeld. Kenmerkend voor Dywel is dat is dat hij intimiteit en diepgang in zijn spel, schijnbaar moeiteloos weet af te wisselen met intensiteit en passie.
Dywel wil mensen van niet-westerse afkomst bekend maken met deze kunstvorm; hij laat graag zien dat klassieke muziek niet saai hoeft te zijn!
Aan de jongeren wil Dywel inspiratie brengen; hij wil uitdragen dat je als jongere uit de Bijlmer mag dromen! Dat ambities hebben kan! En dat het belangrijk is om te werken aan het ontwikkelen van jouw talent!
Dywel studeert deze maand af voor Bachelor Klassiek Piano aan het ArtEZ Conservatorium Zwolle. Dit gebeurt met een hoogwaardig concert waar u live bij kunt zijn; speciaal voor de mensen van zijn geliefde Amsterdam Zuidoost.

Het live concert
Het concert vindt plaats in het Bijlmer Parktheater en is via live stream te volgen.
Datum: 24 juni 2020
Tijd: 19.30 – 20.15 u
Plaats: Via Live Stream:
Dywel Braaf: https://www.dywelbraaf.com/
Bijlmer Parktheater: https://bijlmerparktheater.nl/nl

Dit live stream concert is mede mogelijk gemaakt door de hieronder genoemde organisaties, sponsoren, de vele gulle gevers via GOFUNDME en familie. Bedankt allemaal!
En bedankt Bijlmer&Meer voor het beschikbaar stellen van deze speciale concertpagina!

Deel dit bericht op social media
Zuidoost&Meer

GRATIS
BEKIJK