ZO!ZijnWij fotografen overhandigen ansichtkaarten aan Jakob Wedemeijer

ZuidoostPartners en Jonge Reporters lanceren twee nieuwe postkaarten-series met foto’s van mensen in Amsterdam Zuidoost. Bij de vernieuwde sporthal Gaasperdam kreeg Jakob Wedemeijer, als portefeuillehouder van sport, de eerste exemplaren overhandigd. De huidige fotografen van ZO!ZijnWij, Michelle Amo-Adjei en Marinka Hukema, overhandigden de eerste ansichtkaartenserie, met een selectie van de mooiste foto’s van de afgelopen jaren.

De tweede serie met het thema ‘Sport in Amsterdam Zuidoost’ kreeg de portefeuillehouder van fotograaf Marie-Louise Hodge. Zij bezocht allerlei sportverenigingen, van de manege tot de zwemvereniging van Gaasperplas om bekende en onbekende sporters te portretteren. Marie-Louise is professioneel fotograaf en staat deze maand zelfs met haar foto op de cover van het tijdschrift Elle!

 

Met deze postkaarten-serie zet ZO!ZijnWij de mensen in Amsterdam Zuidoost letterlijk op de kaart! Elke serie bestaat uit tien fotokaarten die gratis worden verspreid in Amsterdam Zuidoost.

Sinds de zomer van 2015 brengen talentvolle, jonge fotografen van ZO!ZijnWij de schoonheid en veelzijdigheid van de Bijlmer in beeld. Niet alleen bewoners, maar ook forensen en bezoekers worden gefotografeerd en met een inspirerende quote gepubliceerd op de website www.zozijnwij.amsterdam, op social media, in de krant Bijlmer&Meer en op digitale schermen in de BuurtHuizen van Zuidoost en station Bijlmer ArenA en de Amsterdamse Poort.

 

ZO!ZijnWij is een project van Jonge Reporters en Going Social in samenwerking met citymarketingbureau ZuidoostPartners. Meer info: Jeltje van Nuland, projectcoördinator ZO!ZijnWij, info@jongereporters.nl
(Foto: Fred Rotgans)

Deel dit bericht op social media
Zuidoost&Meer

GRATIS
BEKIJK