ZOJazz Lounge – Jazzy Gospel Vibes

ZOJazz Lounge

De ZOJazz Lounge is een maandelijks terugkerende avond in Cultureel Centrum Gouden Leeuw 900 waar de charismatische host Graziëlla Hunsel Rivero het publiek trakteert op een muzikale jazzsensatie. Samen met haar ZOJazz Lounge band en verrassende gastvocalisten zullen verschillende jazziconen en thema’s de leidraad vormen van dit avondvullende jazzevent. Op 26 oktober gaan de deuren van de ZOJazz Lounge weer open!

Vrijdag 26 oktober –  Jazzy gospel vibes In de ZOJazz Lounge
De ZOJazz Lounge artiesten van deze editie zijn Jazz gospel singer en saxofonist Jonny Boston vanuit de UK en Jazzsinger Sandra Drakes vanuit de USA die worden begeleid door Graziëlla Hunsel Rivero & de ZOJazz Lounge band bestaande uit Pieter van Santen (keys), Ruud Baron (bas), Jai- Jai Vos (drums) en Wim Ninaber (sax).

Voorafgaande aan de show kunnen onze gasten genieten van het ZOJazz Lounge menu dat elke maand bestaat uit een gevarieerde en heerlijke maaltijden. In CC Gouden Leeuw is het niet mogelijk om met contant geld te betalen. Neem dus uw pinpas mee! Kaartjes voor de ZOJazz Lounge kunnen worden gekocht op de website van Eventbrite.

Vrijdag 21 december –  ZOJazz Lounge jazzy christmas dinner gala
Op vrijdag 21 december kunnen onze gasten komen genieten van het geweldige Jazzy Christmas dinner gala met The Grand Ladies of Jazz in NoLimit. Kaarten voor dit event kunnen ook op Eventbrite worden besteld.

De ZOJazz Lounge Jazzy Gospel Vibes
Locatie: Cultureel Centrum Gouden Leeuw
Adres: Gouden Leeuw 900 – binnenstraat  (tegenover metrostation Ganzenhoef )
Deur open: 18:30 | Dinner & drinks: 18:30 – 20:00 | Op vertoon van entreebewijs 1 drankje gratis [inclusief wijn en pils]
Show: 20:00 – 23:00

Meer info
Facebook: https://www.facebook.com/ZOJazzLoungeByZOGraceRecords/
Twitter: @ZojazzNoLimit

Deel dit bericht op social media

Leave a Reply

Zuidoost&Meer

GRATIS
BEKIJK